Lagendijk Thanatopraxie
voor specialistische postmortale zorg

Even over mij

Ik ben André Lagendijk. In 2001 ben ik in de wereld van de uitvaart terecht gekomen. Ik ontdekte al snel dat het verzorgen van een overledene een belangrijke taak was. 

In de loop van jaren heb ik mij met diverse cursussen en opleidingen daarin kunnen ontwikkelen en specialiseren. 

In 2009 heb ik mijn diploma Thanatopraxie behaald in Frankrijk. Sindsdien ben ik ook als thanatopracteur werkzaam en heb ik een ruime ervaring opgedaan met het balsemen van overledenen.

Na al die tijd is thanatopraxie en eigenlijk alle (al dan niet) specialistische postmortale zorg voor mij meer geworden dan alleen maar werk. Zodoende heb ik besloten om te starten als zelfstandig ondernemer zodat ik mijn werk nóg meer een eigen touch kan geven.

De volgende quote uit de film Departures past geheel bij mijn werk en hoe ik dat doe.


Schoonheid doen herleven

op een eeuwig kil gelaat

uitgevoerd met rust en precisie

maar vooral met liefdevolle toewijding

(uit: Okuribito van Yojiro Takita)


'met liefdevolle toewijding', ik kan het niet beter omschrijven, het is een vereiste als je in deze branche werkt. Zonder toewijding, respect en compassie hoor je niet thuis in de uitvaartbranche.

Graag wil ik mijn kennis en liefde voor het vak met u delen. Ik vind het fijn als u de informatie op mijn site bekijkt en mocht u van mijn diensten gebruik willen maken of meer informatie willen dan kunt u contact met mij opnemen,

André


Lagendijk Thanatopraxie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 83792503Lagendijk Thanatopraxie werkt o.a. samen met: