Lagendijk Thanatopraxie
voor specialistische postmortale zorg

 Reacties


 

Gastenboek

Stephan Faber
02-11-21 09:30:12
Dag André,

Een mooie stap om jouw kennis en kunde nu vanuit 'jezelf 'aan te bieden aan de nabestaanden. Dit deed je altijd al met veel passie, en ik heb dan ook alle vertrouwen dat jouw dienstverlening een positieve bijdrage zal blijven geven!

Heel veel succes!
Groet, Stephan
Femke Sanders
29-10-21 13:29:49
Ik heb bijzonder veel waardering voor André en de manier waarop hij zijn werk uitvoert. Met veel kundigheid en respect voor de overledene en nabestaanden zorgt hij er steeds weer voor dat er op een mooie manier afscheid genomen kan worden van de overledene. Het is prachtig om te zien als bijv. kleinkinderen de hand van oma nog eens vast kunnen houden zonder dat deze stijf en koud aanvoelt. De natuurlijke manier waarop André de overledene eruit laat zien met deze techniek is naar mijn mening een zeer toegevoegde waarde voor een prachtig afscheid. Succes André, dat je maar veel mensen een beetje licht mag geven in donkere tijden.
Cora Verheij
12-10-21 21:24:59
Lieve Andre, wat ben ik trots op je!
Een mooie stap waarbij ik je heel veel succes wil toewensen.
Met jouw toewijding, kennis en kunde ( wat heb ik veel van je geleerd! ) kun je zoveel betekenen voor nabestaanden!

Succes, liefs, Cora
Patrick De zeeuw
09-09-21 10:37:37
André, oud collega. Ik wens je veel succes met deze stap, ik weet dat je het kan en je levert altijd knap werk zeker met jouw ervaring en kunde, komt goed.
Heel veel succes.
Patrick.
Hans Verstraaten
08-09-21 09:05:34
André, collega, heel veel succes met deze nieuwe stap. Ik weet zeker dat het werk wat je gaat leveren een enorme meerwaarde gaat geven voor de nabestaanden. Jouw kennis en kunde zullen ervoor zorgen dat het afscheid en de herinnering aan dierbare een toegevoegde waarde zullen krijgen.
Heel veel succes. 👍🏼